Izolare termică și fonică industrială

Izolare termică și fonică industrială

Izolare termică și fonică industrială

Servicii complete pentru instalarea sistemelor de izolare termică pentru instalații industriale care utilizează orice materiale de izolare termică.

Izolare termică industrială și izolare fonică.

Misiunea SRL "TORCONST": promovarea modernizării pieței de căldură și energie electrică prin dezvoltarea și implementarea soluțiilor moderne de izolare tehnică.

În activitatea noastră, suntem ghidați de următoarele principii:

 • Căutați soluția optimă, luând în considerare particularitățile locației obiectelor, precum și experiența internă și străină.
 • Respectarea standardelor internaționale de calitate în toate etapele proiectului.
 • Onestitate și aplicare a legii în relațiile de afaceri.

 

Un pic despre compania noastră

Compania a fost fondată în 2000, ceea ce ne permite să vorbim cu îndrăzneală despre experiența noastră practică colosală în domeniul lucrărilor de izolare termică. Ne bazăm pe soluții tehnice folosind experiența internațională și internă, luând în considerare nevoile clienților și specificul locației obiectelor. În prezent, organizația noastră este considerată pe bună dreptate un partener de încredere și responsabil.

Angajații noștri sunt profesioniști de înaltă clasă, iar calitatea serviciilor oferite corespunde normelor și standardelor internaționale. Susținem onestitatea și respectarea legii în relațiile de afaceri cu partenerii. Creștem împreună cu clienții noștri și răspundem rapid la schimbările pieței. Nu există sarcini imposibile pentru noi: formulați cerințele dvs. și vom găsi o modalitate de a le îndeplini.

Lucrăm în domenii precum:

 • Producția de reparații energetice.
 • Energie.
 • Rețea de încălzire.
 • Industria gazelor naturale.
 • Conducte tehnologice pentru diverse scopuri.
 • Industria alimentară.

 

În ultimul an, astfel de proiecte au fost finalizate ca:

 • Lucrări de izolare termică a rezervoarelor de vin pentru fabrica de coniac de vin "Maurt" SA (Chișinău).
 • Lucrări de izolare termică a conductelor și instalațiilor de încălzire la uzina de producere a alcoolului alimentar din sat. Kojușna.
 • Lucrări de izolare termică a conductelor de gaz, a conductelor și a căldării la fabrica de produse din carne SA „Rogob” (Chișinău).

Lucrăm împreună cu clientul, concentrându-ne pe nevoile și beneficiile acestuia. SRL "TORCONST" studiază cu atenție tot ceea ce este nou și avansat în domeniul izolației tehnice pentru a satisface cerințele în continuă creștere ale clienților noștri, pentru a rezolva în mod optim probleme profesionale complexe.

Importanța unei abordări profesionale a izolației termice

În ciuda faptului că la prima vedere, izolarea nu este nimic dificil, lipsa cunoștințelor și abilităților necesare despre acest proces poate duce la pierderea de bani și timp. Există numeroase motive pentru utilizarea serviciilor profesionale de izolare, principalele fiind:

 • Proiect elaborat competent. Numai profesioniștii sunt în măsură să stabilească ce fel de muncă pentru izolarea unui obiect este necesară, ținând cont de poziția acestuia în raport cu punctele cardinale, zona înconjurătoare, starea casei și principalele motive pentru pierderea de căldură. Acest lucru este valabil mai ales pentru lucrările la scară largă care necesită o planificare și o proiectare atentă.
 • Selecție optimă a materialelor termoizolante. Specialiștii în izolarea termică vor sugera cele mai potrivite materiale de construcții pentru izolarea termică, ținând cont de parametrii tehnici relevanți.
 • Instalare corectă. Profesioniștii au o vastă experiență în implementarea lucrărilor de izolare termică și cunosc toate complexitățile utilizării anumitor materiale. Fără cunoștințe speciale, este imposibil să se realizeze corect izolarea termică. Dacă izolația nu este suficient de groasă, atunci spațiile casei nu vor reține căldura.
 • Disponibilitatea autorizațiilor pentru efectuarea lucrărilor de izolare termică a clădirilor înalte. Organizațiile profesionale pentru izolarea obiectelor mari au acorduri cu autoritățile locale. În plus, pregătirea profesională este esențială pentru acest tip de muncă.

Siguranță în implementarea lucrărilor de izolare termică.

Implementarea la timp a activităților planificate pentru izolarea instalației. Timpul necesar pentru munca necesară va fi redus la minimum și va fi clar stabilit în conformitate cu sezonul.

Utilizarea echipamentelor de construcție de primă clasă. Companiile de izolare termică au în arsenalul lor o selecție largă de dispozitive de ultimă generație care cresc șansele de rezultate excelente.

O izolare adecvată va reduce la minimum pierderile de căldură și va preveni formarea mucegaiului, coroziunii, condensului și a mucegaiului. Tot ceea ce este necesar pentru a crea căldură și confort în casă și la locul de muncă timp de mulți ani este utilizarea unei abordări profesionale în procesul de izolare termică.

Productia de cilindri termoizolanti si semicilindri din vata minerala

Cilindrii termoizolanți sunt realizați din vată minerală pe bază de roci bazaltice, reprezintă o structură gata făcută constând dintr-un strat de bazalt rigid format.

Beneficii:

 • Durata de viață nu este mai mică de 10 ani.
 • Rezistență chimică la uleiuri, solvenți, acizi, alcalii.
 • Rezistă la temperaturi ridicate fără a-și pierde proprietățile termoizolante (temperatura de topire a fibrelor este mai mare de 1000 ° C).
 • Convenabil în lucrări de instalare și reparații, ușor de manevrat cu un instrument de tăiere.
 • Minimizarea „factorului uman” în producția de muncă.
 • Prețuri flexibile pentru buteliile termoizolante de la fabrica CZTI.

Domeniul principal de aplicare

Izolarea termică a conductelor tehnologice la obiectele diferitelor industrii (inclusiv industria alimentară) și a complexului de construcții.

Temperatura de aplicare a cilindrilor izolatori

Conducte cu o temperatură de răcire de la -200 la + 300 ° C. Este posibil să se fabrice cilindri cu temperaturi de aplicare de până la + 650 ° C.